Våraktiviteter för par

Våren är den perfekta tiden om året för paret att börja hitta på aktiviteter utomhus. Då kan ni njuta av tiden ihop samtidigt som ni får lite D-vitamin på köpet! Dra nytta av den här vackra tiden  året och prova några av följande tips på våraktiviteter för par. 

Gå på en picknick 

Att gå på picknick är en av våra favoritaktiviteter under våren! Vårvädret är helt enkelt perfekt för picknick utomhus, eftersom den svenska sommaren några gånger kan bli allt för varmt. Varför inte packa ihop en matsäck med hemmagjorda smörgåsar och en flaska vin? Eller varför inte göra det enkelt med ett hopplock av goda råvaror från hellofresh? Ta med en picknickkorg och en picknickfilt och tillbringa dagen med att njuta av vandras sällskap i solskenet! 

Starta ett renoveringsprojekt 

Om ni precis flyttat eller kanske bara tröttnat på er nuvarande lägenhet eller hus – varför inte starta ett renoveringsprojekt under en helg? Det behöver inte vara något jättestort som att byta ut ett helt badrum eller bygga en altan. Det kan räcka med att måla om väggarna, snickra ihop en köksö eller installera en vindstrappa. Det finns många småprojekt man kan göra som går betydligt snabbare om man är två som hjälps åt! 

Utomhusträna ihop 

När solen äntligen kommit fram efter alldeles för många dystra, mörka månader vill man inget annat än att befinna sig ute så mycket som möjligt. Istället för att bege er till gymmet kan ni väl genomföra lite utomhusträning ihop? Det finns gott om utegym att tillgå, eller så kan ni likagärna springa en tur i skogen. Då får ni inte bara in ett riktigt bra träningspass på schemat, men samtidigt även kvalitetstid ihop.  

Vårstäda ert förhållande 

Vårstädning är väldigt populärt den här tiden på året. Vi vill gärna bli av med allt det gamla från vintern och istället gå in i ljusare tider. Vad passar då inte bättre än att samtidigt nystarta och fräscha upp ert förhållande? Många förhållanden tenderar att gå in i ett sorts ekorrhjul efter bara några år. Man kommer in i särskilda rutiner och det är inte lätt att bryta sig loss. Men hur gör man för att vårstäda ett förhållande? Det kan vara något så simpelt som att utforska något nytt ihop, som att krydda till det lite med hjälp av citizen21, eller att helt enkelt bryta er loss från era tråkiga Netflix-rutiner. 

Bo en weekend på hotell 

Hotellvistelser undervärderas allt för ofta. Men faktum är att det kan göra väldigt mycket för ett förhållande, särskilt om ni är fast i era rutiner. Det är ett utmärkt sätt att göra nya saker och uppleva nya äventyr tillsammans på! Dra nytta av det vackra vårvädret och besök en närliggande stad för en weekendresa och checka in på hotell för en eller två romantiska kvällar. När ni ändå är iväg – varför inte beställa take-away och förbli på hotellet så mycket som möjligt? 

Gå en vandringsled och tälta 

Den perfekta tidpunkten att vandra är utan tvekan under våren. Lederna grönskar, solen skiner och fåglarna kvittrar. Kylan är där fortfarande, men bättre det än att behöva gå omkring och svettas under hela dagen. Gör en lista över ett spår i ett närliggande område tillsammans och planera in en helg där ni bägge har tid. Packa med ett tält och sov över om ni känner för det. Då kan ni vakna upp i den vackra, svenska naturen om morgonen och njuta av vandras sällskap med en kopp termokaffe. Sjukt romantiskt om man får säga det själv!