Postombud är alltid närmre än du tror

Vi skickar inte lika mycket brev som vi en gång gjorde. Däremot beställer vi alltmer varor på nätet, så posten har definitivt att göra ändå. En konsekvens av all den internethandling som vi idag gör, verkar vara att det uppkommer allt fler ombud för att just posta paket, och hämta paket. Men hur hittar man egentligen till den närmsta?

Att vi handlar mer allt varor på nätet är det nog ingen som tvivlar på, de fysiska butikerna blir mer och mer utbyta mot hur smidigt det är att köpa på nätet. Men för att bevara den känslan av att det är smidigt att handla på nätet, så måste hela processen gå lätt och enkelt. Det gör det också genom att postnord har allt fler ombud runt om i staden.

Du kan enkelt hitta närmaste postnord ombud genom att söka på vart den närmsta ombuden till din adress finns. Genom att enkelt knappa in din adress i sökmotorn, kan du alltså få upp en lista över vart postnord har sitt närmaste ombud, där du både kan posta och hämta paket. Dessutom står det oftast vilka tider som ombudet har öppet för att lämna eller hämta paket.

En servicepoint nära dig

Så vare sig du ska lämna in eller hämta ett paket så är det bra att kunna hitta närmaste servicepoint. På samma sätt som det bara är en sökning bort att hitta till ditt närmsta ombud, så gäller det samma med servicepoint. Dessa ligger utspridda i hela landet, för att göra det så enkelt som möjligt för dig att både posta och hämta paket. Dessa har dessutom ofta väldigt generösa öppettider vilket gör att du under många timmar under dygnet både kan hämta och lämna paket. Något som underlättar och det bildas mindre köer när kunderna sprids ut under dygnets alla timmar.